УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 30.09.2004 № 2747

Про призначення посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Кухарук Ірину Валеріївну призначити з 01 жовтня 2004 року на посаду головного спеціаліста інспекції державного архітектурно-будівельного контролю м. Харкова Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин з оплатою праці згідно штатного розпису, з випробувальним строком 2 місяці, як таку, що пройшла за конкурсом.

2. Ляшенка Юрія Андрійовича призначити з 01 жовтня 2004 року на посаду головного спеціаліста відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель управління земельних відносин Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що пройшов за конкурсом.

3. Підлісну Наталію Федорівну призначити з 01 жовтня 2004 року на посаду головного спеціаліста відділу збору вихідних даних та підготовки розпорядчих актів управління земельних відносин Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин з оплатою праці згідно штатного розпису, з випробувальним строком 2 місяці, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заяви Кухарук І.В., Ляшенка Ю.А., Підлісної Н.Ф., протокол засідання конкурсної комісії від 22.09.2004 р. № 11.

Перший заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів ради В. Бабаєв