УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 19.10.2004 № 2896

Про призначення державної приймальної комісії для прийняття в експлуатацію реконструйованих нежитлових приміщень гр. Горбатова Валерія Валерійовича по пр. Московському, 3 під магазин непродовольчих товарів у Київському районі

Рішенням міськвиконкому від 21.04.04 р. № 346 гр. Горбатову Валерію Валерійовичу дозволена реконструкція нежитлових приміщень по пр. Московському, 3 під магазин непродовольчих товарів.

Згідно з положенням «Про порядок прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, не включених до державного замовлення, в Харківській області», затвердженим розпорядженням голови Харківської облдержадміністрації від 05.08.99 р. № 650, його розпорядженням від 12.06.2000 р. № 528 про внесення змін до цього положення та державними будівельними нормами України (ДБН А.3.1-3-94) «Прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. Основні положення», керуючись ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призначити державну приймальну комісію для прийняття в експлуатацію реконструйованих нежитлових приміщень гр. Горбатова Валерія Валерійовича по пр. Московському, 3 під магазин непродовольчих товарів у складі:

Голова комісії:

Агафонова Ю.Ю. - начальник інспекції ДАБК м. Харкова.

Члени комісії:

Горбатов В.В. - власник приміщень;

Дмитренко Г.І. - заступник голови Київської районної ради;

Палей А.В. - директор ТОВ ІВФ «Спецтехстрой»;

Шестак Л.Д. - ГАП ТОВ «Інститут Харківпроект»;

Тарасенко В.І. - головний спеціаліст інспекції ДАБК;

Неминущий С.А. - начальник ЗДПО -6 Київського району;

Біличенко Н.П. - головний державний санітарний лікар Київської райСЕС м. Харкова;

Гуйський Е.А. - державний інспектор Харківської держінспекції охорони праці в житлово-комунальному господарстві, легкій промисловості та соціально-культурній сфері;

Караєв М.Ю. - провідний спеціаліст відділу державного управління екології та природних ресурсів в Харківській області;

Котляр О.В. - начальник Харківської обласної державної інспекції з енергозбереження.

2. Повноваження державної приймальної комісії припиняються з моменту затвердження міськвиконкомом акта про прийняття об'єкта в експлуатацію.

Міський голова В. Шумілкін