від 15 вересня 2004 року № 379
Про затвердження граничних розмірів плати за послуги,№№ п/'ef | Види послуг | Одиниця виміру | Граничний розмір плати (грн. без ПДВ)* | |
1 | 2 | 3 | 4 | |
1. | Прокат засобів вимірювальної техніки, торговельного інвентарю, санітарного одягу: | |||
- вагів настільних з гирями (циферблатних) | 1 комплект на робочу зміну | 2,00 | ||
- торговельного інвентарю | 1 шт. на робочу зміну | 1,00 | ||
- санітарного одягу | 1 комплект на робочу зміну | 2,00 |
1 | 2 | 3 | 4 | |
2. | Зберігання продукції в холодильній камері | 1 місце обсягом 1м3 на добу | 2,00 | |
3. | Зважування на товарних вагах | 1 зважування | 1,00 | |
4. | Розрубка м`яса (рубачами м`яса ринку) | 1 кг | 0,45 | |
5. | Утримання торговельного місця у належному стані: | |||
5.1. | Під навісом при торгівлі зі столів торгових рядів: | |||
- сільгосппродуктами | 1 торг.місце розміром 1п.м. на робочу зміну | 1,00 | ||
- птицею, рибою, сиром | -"- | 1,50 | ||
- промисловими товарами | -"- | 2,00 | ||
5.2. | Без навісу при торгівлі зі столів торгових рядів: | |||
- сільгосппродукцією, розсадою, саджанцями | 1 торг.місце розміром 1п.м. на робочу зміну | 1,50 | ||
- квітами | -"- | 1,00 | ||
- речами, що були у користуванні | -"- | 2,50 | ||
5.3. | У павільйоні, при торгівлі м`ясом і м`ясопродуктами, молоком і молокопродуктами зі столів торгових рядів | -"- | 2,00 | |
5.4. | При торгівлі з автомобілів | 1 автомобіль на робочу зміну | 3,00 |