УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 16.11.2004 № 3221

Про проведення спортивно-технічних заходів на майдані Свободи

З метою пропаганди і розвитку технічних видів спорту, продовження роботи по агітації, пропаганді фізичної культури та спорту, активного проведення дозвілля мешканців міста, враховуючи звернення міського аматорського картинг-клубу «Піонер» про проведення спортивно-масових заходів з технічних видів спорту, показових виступів та благодійних акцій на картингах, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити міському аматорському картинг-клубу «Піонер» (В.В. Маринін) провести на майдані Свободи з 18 листопада по 30 листопада 2004 року, з 10.00 до 20.00 щоденно, заходи зі спортивно-технічних видів спорту, навчанню та катанню на картингах дітей, підлітків пільгових категорій, вихованців шкіл-інтернатів у рамках благодійної акції.

2. Звернути увагу організаторів заходів: міського аматорського картинг-клубу «Піонер» (В.В. Маринін) на дотримання вимог чинного законодавства України та техніки безпеки при проведенні спортивно-масових заходів.

3. Відповідальність за техніку безпеки покладається на президента картинг-клубу «Піонер» Мариніна В.В.

4. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (В.І. Дятлов) забезпечити з 18 листопада по 30 листопада 2004 р. під час проведення заходів на майдані Свободи чергування працівників міліції.

5. Комітету з питань фізичної культури та спорту Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Харківської міської ради (П.О. Богула) здійснити організаційні заходи та надати практичну допомогу в підготовці та проведенні зазначених заходів на майдані Свободи.

6. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконання вимог чинного законодавства покласти на міське управління УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) та відділ громадської безпеки і оборонної роботи Харківської міської ради (Топчій В.О.)

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського. голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Харківської міської ради Сороку Л.С.

Перший заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів ради В. Бабаєв