ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

 

Від 25 червня 2005 р. № 292

Про організацію семінару з актуальних
питань державного управління


Відповідно до листа Першого заступника Державного секретаря України І.Васюника від 16 травня 2005 року № 03-02/9205 з метою забезпечення належного рівня діяльності керівного складу районних державних адміністрацій на досягнення реальних результатів політичного І соціально-економічного розвитку регіонів та з метою підвищення фахового рівня новопризначених керівників, формування у них знань і практичного досвіду у галузі державного управління:

1. Провести у червні - липні 2005 року в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України триденні короткотермінові тематичні семінари з актуальних питань державного управління для новопризначених заступників голів районних державних адміністрацій:

І потік - з 29 червня по 1 липня 2005 року (додаток 1),
II потік - з 5 по 7 липня 2005 року (додаток 2),
III потік - з 12 по 14 липня 2005 року (додаток 3).


2. Начальникам управлінь, відділів та інших структурних підрозділів
облдержадміністрації взяти участь у роботі семінарів.

3. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Овсянніков С.І.) витрати у сумі 12.0 тис. грн., пов'язані з організацією семінарів, відшкодувати за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на підвищення кваліфікації державних службовців.


4. Відділу кадрової роботи та з питань державної служби апарату облдержадміністрації про хід виконання розпорядження інформувати облдержадміністрацію до 1 серпня 2005 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату облдержадміністрації В.Г.Камчатного.

Голова обласної державної адміністрації А.АВАКОВ