УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 13.02.2006 390

 

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення гр. Касьяненка Павла Володимировича про пікетування, на підставі ст. 38 та керуючись ст.ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 17 лютого 2006р. з 10.00 за участі близько 150 осіб буде проведено безстрокове пікетування на знак протесту проти протиправних дій начальника управління газового господарства Жовтневого району м. Харкова Щербана М.В., який погрожує відключити газ.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000р. № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення пікетування визначити частину м. Конституції, що відведена для проведення цих заходів, напроти будинку 7, де розташований Харківський міськвиконком.

2. Звернути увагу організатора зазначеної акції на те, що він та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити відповідні заходи щодо забезпечення громадського порядку під час проведення зазначеного пікетування.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

 

Міський голова В. Шумілкін