ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків
від 16 серпня 2001 року № 540
Про стабілізацію та зниження цін
на хліб та хлібобулочні вироби
1.3 метою стабілізації цін на хліб та хлібобулочні вироби,
враховуючи
пропозиції підприємств-виробників та підприємств торгівлі цієї продукції щодо
зниження цін на хліб та хлібобулочні вироби, виходячи з обсягів зерна урожаю
п.р., рекомендувати підприємствам-виробникам та підприємствам торгівлі,
незалежно від форм власності, тимчасово, до 1 січня 2002 року, обмежити рівень
рентабельності та торговельної надбавки, які вони застосовують при формуванні
роздрібних цін на окремі види хліба та борошна (додаток 1), а також
рекомендувати граничні роздрібні ціни на основні хлібобулочні вироби та хліб
(додаток2).
2. Райдержадміністраціям, райміськвиконкомам, відділам та управлінням
облдержадміністрації довести зміст розпорядження до відома підприємств,
організацій та установ.
3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого
заступника
голови облдержадміністрації О.О.Колеснікова.
Голова обласної державної
адміністрації Є.Кушнарьов
Додаток 1
до розпорядження голови
обласної державної адміністрації
від "16" серпня 2001 р. № 540
РЕКОМЕНДОВАНІ ГРАНИЧНІ РОЗМІРИ
торговельних надбавок і рентабельності
на окремі види хліба, хлібобулочних виробів та борошно
№№ |
Види продукції |
Граничні розміри |
Граничні |
|
місто |
сільська |
|||
1. |
Хліб подовий із суміші борошна |
15 |
17 |
10 |
Хліб білий фермовий з борошна |
15 |
17 |
10 |
|
Батон з борошна пшеничного |
15 |
17 |
10 |
|
2. |
Борошно пшеничне та житнє |
10 |
Примітка: У торговельній надбавці на хліб і батон, які перелічені в п.1
граничних розмірів, врахованії оптова надбавка та податок на
,
додану вартість, а також транспортні витрати
Заступник голови обласної
державної адміністрації В.Зорченко
Додаток 2
до розпорядження голови
обласної державної адміністрації
від "І6" серпня 2001 р. № 540
РЕКОМЕНДОВАНІ ГРАНИЧНІ РОЗДРІБНІ ЦІНИ
у торговельній мережі
на хліб та хлібобулочні вироби
№№ |
Види продукції |
місто |
сільська |
1. |
Хліб подовий із суміші борошна |
1 гри. 50 коп. |
1 грн. 54 коп. |
2. |
Хліб білий фермовий з борошна |
1 гри. 00 коп. |
1 грн. 00 коп. |
3. |
Батон з борошна пшеничного вищого |
0 три. 85 коп. |
0 грн. 85 коп. |
Заступник голови обласної
державної адміністрації В.Зорченко