УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 02.06.2006 № 1327

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення голови Харківської міської Спілки ветеранів Афганістану Коваленка В.Н. про пікетування, на підставі ст.38 та керуючись ст.ст.42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що починаючи з 20.00 2 червня 2006р. по 20.00 7 червня 2006р. щоденно і цілодобово за участі близько 20 чоловік напроти будинку №23 по вул.Культури буде проведено пікетування з вимогою припинити будівництво в районі пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити відповідні заходи щодо забезпечення громадського порядку під час проведення пікетування.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес