УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 27.09.2006 № 2396

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування.

Розглянувши повідомлення Харківського міського комітету Соціалістичної партії України (Жукова О.М.) про пікетування, на підставі ст.ст.42, 59 і керуючись ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 27 вересня 2006 року з 9.00 до 14.00 години за участі близько 100 чоловік буде проведено пікетування сесії міської ради проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Згідно рішення міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення пікетування визначити частину м. Конституції, що виділена для проведення цих заходів напроти будинку №7.

2.Звернути увагу Жукової О.М. на те, що вона та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3.Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні пікетування 27 вересня 2006 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Кашин В.Д.)


Міський голова М.М. Добкін