УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 15.01.2007 № 36

Про звільнення з займаної посади та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Звільнити Літовкіну Тетяну Петрівну, головного спеціаліста загального відділу управління праці та соціального захисту населення Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань міської ради, 15.01.2007 року у зв'язку із досягненням граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування, згідно зі ст. ст. 18, 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

2. За сумлінну працю та у зв'язку з виходом на пенсію присвоїти Літовкіній Т.П. з 15.01.2007 р. 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування поза межами відповідної категорії посад.

3. Заступнику міського голови - директору Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Шурмі І.М. забезпечити відповідні розрахунки з Літовкіною Т.П., передбачені діючим законодавством України.

Підстава: ст. 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», службова записка заступника директора Департаменту - начальника управління праці та соціального захисту населення С.О. Горбунової-Рубан.



Міський голова М.М. Добкін