УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 14.03.2007 № 546

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Харківської міської організації Соціалістичної партії України (Тодоров П.П.) про пікетування, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 16 березня 2007 року з 10.00 до 22.00 членами та прихильниками Харківської міської організації Соціалістичної партії України буде проводитися пікетування Харківської обласної державної адміністрації (вул. Сумська, 64) з вимогами недопущення дестабілізації у суспільстві. Орієнтовна кількість учасників пікету до 1000 осіб.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем розміщення пікету визначити частину майдану Свободи, що виділена для проведення цих заходів напроти будинку по вул. Сумській, 64, де розташована Харківська обласна державна адміністрація.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу  на те, що він та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні пікетування 16 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес