УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 15.03.2007 р. № 555

Про забезпечення громадського порядку при проведенні масового заходу «Разом на льоду».

Розглянувши повідомлення голови Харківської обласної молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» (Бондаренко Д.О.) про проведення акції «Разом на льоду» на підставі ст.39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38,42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 16 березня 2007 року з 17.00 до 19.00 години Харківська обласна молодіжна громадська організація «Союз молоді регіонів України» буде проводити акцію «Разом на льоду». Акція відбудеться на катках, встановлених на майдані Свободи. Кількість учасників-до 1000 осіб.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що він та учасники масового заходу зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку під час проведення масових заходів 16 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес