УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 16.03.2007 № 571

Про заходи щодо забезпечення правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації Соціально-Екологічної партії «Союз. Чорнобиль. Україна» (Коротков Б.І. ), на підставі ст.39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 29 березня 2007 року з 10.00 до 11.00 години напроти приміщення Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області членами та прихильниками Харківської обласної організації Соціально-Екологічної партії «Союз. Чорнобиль. Україна» буде проведено пікет з вимогами перерахування пенсій учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Кількість учасників мітингу - до 100 чоловік.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що він та учасники пікету зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.), міському управлінню ГУ МЧС в Харківській області (Юрченко В.М.) вирішити питання забезпечення громадського порядку та безпеки громадян при проведенні пікету 29 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес