УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 25.04.2007 № 1029

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу.

Розглянувши повідомлення об'єднання профспілок Харківської області про проведення мітингу, на підставі ст. 39 Конституції України, враховуючи висновки узгоджувальної групи міськвиконкому від 24.04.2007 року, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 1.05.2007 року з 10.30 до 12.30 години на майдані Конституції членами та прихильниками об'єднання профспілок Харківської області буде проведено мітинг з приводу Міжнародного дня солідарності трудящих.

Орієнтовна кількість учасників до 2000 осіб.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення мітингу визначити частину майдану Конституції біля пам'ятника борцям за радянську владу, що виділена для проведення таких заходів.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що він та учасники мітингу зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.), міському управлінню ГУ МНС в Харківській області (Юрченко В.М.) вирішити питання забезпечення громадського порядку та безпеки громадян при проведенні мітингу 1 травня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та повільної оборони (Стародубцев А.А.)


Міський голова М.М. Добкін