УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 06.06.2007 № 1509

Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання директора Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування Мальцевої Ольги Данилівни - головного спеціаліста відділу забезпечення діяльності міської ради Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради, керуючись ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001 р. № 1689 та ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування зі збереженням встановленої надбавки за високі досягнення у праці Мальцевій Ользі Данилівні - головному спеціалісту відділу забезпечення діяльності міської ради Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради терміном на два роки до 19.07.2009 р.

2. Звернути увагу директора Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради Білозьорова А.М. на необхідність посилення роботи з кадровим резервом, підвищення його дієвості, підготовку якісної заміни на зазначену посаду.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради.


Міський голова М.М. Добкін