УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 31.05.2007 № 1472

Про переведення на іншу посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Відповідно до ст. ст. 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Ружицьку Ольгу Володимирівну - головного спеціаліста - інженера - економіста відділу перетворення форм власності управління комунального майна та .приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради перевести з 01.06.2007 року на посаду заступника начальника відділу перетворення форм власності управління комунального майна та приватизації зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Ружицької О.В., список кадрового резерву Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 29.12.2006 року № 3424.

2. Махно Ірину Анатоліївну - спеціаліста І категорії - інженера - економіста відділу перетворення форм власності управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради перевести з 01.06.2007 року на посаду головного спеціаліста - інженера - економіста відділу перетворення форм власності управління комунального майна та приватизації зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 12 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Махно І.А., список кадрового резерву Департаменту економіки та комунального майна міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 29.12.2006 року № 3424.


Міський голова М.М. Добкін