УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 07.06.2007 № 1534

Про проведення Випускного вечора 27 червня 2007 року та проведення заходів щодо привітання випускників 28 червня 2007 року на майдані Свободи

З метою забезпечення організованого проведення випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова та заходів щодо привітання випускників 2007 року на майдані Свободи, дотримання норм громадського порядку і техніки безпеки під час урочистостей, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Управлінню освіти Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради (Деменко О.І.):

1.1. Забезпечити організоване та змістовне проведення 27 червня 2007 року урочистостей з нагоди випуску зі шкіл учнів 11-х класів в загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова та 28 червня 2007 року на майдані Свободи, виходячи з того, що участь випускників шкіл в урочистостях на майдані Свободи є добровільною.

1.2. Інформувати ГУ МВС України в Харківській області про дислокацію закладів, де будуть проходити випускні вечори.

До 10 червня 2007 року.

1.3. Передбачити участь у святкових урочистостях в загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова та на майдані Свободи батьків, представників громадськості, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, почесних гостей.

1.4. Організувати цілодобове чергування працівників у загальноосвітніх навчальних закладах та управліннях освіти районних у м. Харкові рад з метою забезпечення правопорядку та оперативного інформування чергового по управлінню освіти за телефоном: 700-48-79.

1.5. Забезпечити проведення керівниками загальноосвітніх навчальних закладів роз'яснювальної роботи серед випускників щодо запобігання нещасним випадкам під час урочистостей в загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова та на майдані Свободи.

2. Відповідальність за організацію проведення випускних вечорів, забезпечення безпеки дітей під час урочистостей в загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова покласти на керівників загальноосвітніх навчальних закладів.

3. Начальнику управління культури Департаменту з гуманітарних питань Бабицькій С.І. забезпечити належний рівень проведення культурно-розважальної програми щодо привітання випускників на майдані Свободи.

4. Заступнику міського голови - директору Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Шурмі І.М. забезпечити чергування у відповідних місцях машин швидкої допомоги під час проведення заходів щодо привітання випускників на майдані Свободи.

5. Директору Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Стародубцеву А.А. вирішити питання взаємодії з ГУ МВС України в Харківській області, міським управлінням ГУ МНС України в Харківській області по забезпеченню громадського порядку, безпеки дорожнього руху, безпеки громадян під час проведення заходів щодо привітання випускників на майдані Свободи.

6. В.о. заступника міського голови - директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Кадигробу С.В. провести роботу щодо енергозабезпечення майдану Свободи 28 червня 2007 року.

7. В.о. директора Департаменту будівництва та шляхового господарства Гриневичу Є.О. провести роботу щодо забезпечення прибирання майдану Свободи 28 червня 2007 року.

8. Заступнику директора Департаменту економіки та комунального майна - начальнику управління з питань підприємництва, інвестицій і споживчого ринку Білогрищенку А.І.:

8.1. Заборонити торгівлю спиртними, слабоалкогольними напоями, пивом у центрі міста у дні проведення випускних вечорів та заходів щодо привітання випускників на майдані Свободи.

27-28 червня 2007 року

8.2. Установити та забезпечити функціонування необхідної кількості біотуалетів на майдані Свободи.

28 червня 2007 року

9. Запропонувати головному державному санітарному лікарю м. Харкова Колпаковій Т.М. забезпечити контроль за належною якістю харчування дітей під час випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах.

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін