УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 18.06.2007 № 1610

Про проведення міського свята «Зірковий каскад», присвяченого Дню молоді

З метою відзначення національного свята - Дня молоді, враховуючи клопотання Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Управлінню у справах сім'ї та молоді Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради (Хижняк А.В.) провести 24 червня на території фонтану «Каскад» в саду ім. Шевченка з 12-00 до 23-00 міське свято «Зірковий каскад», присвячене Дню молоді.

2. Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики (Кадигроб С.В.):

2.1. Під час проведення заходу забезпечити підключення до електромережі насосної станції фонтану «Каскад».

2.2. Провести роботу щодо забезпечення прибирання території саду ім. Шевченка після проведення заходу 24 червня 2007 р.

3. Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань (Шурма І.М.) забезпечити чергування в місці проведення заходу за участю молоді необхідної кількості бригад швидкої медичної допомоги.

4. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.) вирішити питання взаємодії з ГУ МВС України у Харківській області, міським управлінням ГУ МНС України в Харківській області по забезпечення громадського порядку, безпеки громадян під час проведення заходу.

5. Управлінню з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку (Білогрищенко А.І.):

5.1. Вжити в установленому порядку відповідних заходів щодо припинення торгівлі алкогольними напоями, включаючи пиво в скляних пляшках, з 12-00 до 23-00 години 24 червня 2007 р. в саду ім. Шевченка та на прилеглій до нього території.

5.2. Забезпечити функціонування біотуалетів у місці проведення заходу.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін