УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 06.11.2007 № 3066

Про розміщення льодового майданчика

Розглянувши звернення суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи Попова О.В. щодо розміщення льодового майданчика у парку «Зустріч», з метою залучення населення міста Харкова, в тому числі дітей та підлітків, до занять зимовими видами спорту (хокей, шорт-трек, фігурне катання) та урізноманітненню їх змістовного дозвілля, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону Україні «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити суб'єкту підприємницької діяльності - фізичній особі Попову О.В. розміщення льодового майданчику в парку «Зустріч» (перехрестя бульвару Юр'єва та вулиці Харківських Дивізій) до 31 травня 2008 року.

2. Звернути увагу суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи Попова О.В. на необхідність дотримання вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та техніки безпеки при експлуатації льодового майданчику, а також неухильного додержання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурних видовищних заходів». Не допускати проведення заходів без дотримання норм і правил експлуатації споруд та нести повну відповідальність за його порушення.

3. Управлінню з питань фізичної культури та спорту (Корінько Ю.О.) забезпечити наявність фахівців з зимових видів спорту для надання теоретичної та практичної допомоги пільговому контингенту м. Харкова під час використання льодового майданчика на підставі відповідного замовлення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін