УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 04.09.2009 № 1665

Про звільнення з займаної посади та присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Новохатну Людмилу Іванівну - головного спеціаліста сектору контролю та аналізу відділу забезпечення діяльності виконавчого комітету міської ради Департаменту організаційної роботи міської ради звільнити з займаної посади 04.09.2009 р. у зв'язку з досягненням граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування, згідно ст. ст. 18, 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

2. Новохатній Людмилі Іванівні - головному спеціалісту сектору контролю та аналізу відділу забезпечення діяльності виконавчого комітету міської ради Департаменту організаційної роботи міської ради за сумлінну працю та у зв'язку з виходом на пенсію присвоїти черговий 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування поза межами відповідної категорії посад.

Підстава: службова записка директора Департаменту організаційної роботи міської ради, ст. 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

3. У зв'язку з виходом на пенсію посадової особи місцевого самоврядування, виплатити Новохатній Людмилі Іванівні - головному спеціалісту сектору контролю та аналізу відділу забезпечення діяльності виконавчого комітету міської ради Департаменту організаційної роботи міської ради одноразову грошову допомогу в розмірі 10 місячних посадових окладів.

Підстава: ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», довідка управління Пенсійного Фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова від 01.09.2009 р. № 2001/02-33.


Міський голова М.М. Добкін