УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 06.10.2009 № 1893

Про встановлення меморіальної дошки

З метою увічнення пам'яті видатного журналіста, антифашиста Юліуса Фучика, враховуючи клопотання Антифашистського Комітету Харківщини, рекомендації Міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища, на підставі Положення про порядок встановлення в місті Харкові меморіальних дощок, затвердженого рішенням 34 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 24.06.2009 р. № 153/09, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Управлінню культури Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради (Бабицька С.І.):

1.1. Здійснити заходи з виготовлення та встановлення меморіальної дошки Юліусу Фучику за адресою: вул. Сумська, 11.

1.2. Затвердити текст напису на меморіальній дошці.

1.3. Узгодити ескіз меморіальної дошки з Управлінням містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради (С.Г. Чечельницький).

1.4. Узгодити безпосереднє місце установки меморіальної дошки з Управлінням містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради (С.Г. Чечельницький).

1.5. Забезпечити організацію урочистого відкриття меморіальної дошки.

2. Прийняти до відома, що витрати на виготовлення та встановлення меморіальної дошки здійснюються за рахунок коштів, передбачених «Міською програмою розвитку культури та оновлення культурної спадщини міста Харкова» на 2009 рік.

3. Контроль виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін