УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 21.01.2011 № 234

Про відрядження

1. Терехова Ігоря Олександровича - заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста відрядити у м. Газіантеп, м. Анкара та м. Стамбул, Турецька Республіка на 6 календарних днів з 23 по 28 січня 2011 року включно з метою підписання Протоколу про наміри встановлення побратимських відносин між Харковом та Газіантепом, а також проведення переговорів з керівництвом сміттєпереробного заводу щодо співробітництва в галузі переробки відходів і ознайомлення з роботою комунального підприємства стамбульського міського транспорту.

2. Аббасова Фазіля Севіндіковича - радника міського голови з економічних питань відрядити у м. Анкара, Турецька Республіка на 4 календарних дні з 24 по 27 січня 2011 року включно з метою проведення переговорів з керівництвом сміттєпереробного заводу щодо співробітництва в галузі переробки відходів.

Прийняти до відома, що витрати по перебуванню Терехова І.О. та Аббасова Ф.С. в м. Стамбул та м. Анкара (добові, проживання, страхування, візовий збір), а також пересування авіа та залізничним транспортом на території України та Турецької Республіки несе Харківська міська рада. Витрати на проживання та харчування Терехова І.О. в місті Газіантеп несе Муніципалітет міста Газіантеп.

Підстава: службова записка заступника міського голови з питань забезпечення життєдіяльності міста.



Секретар міської ради О.М. Новак