УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 13.12.2011 № 6473

Про проведення інформаційної акції екологічного проекту «Екофан»

Згідно з Угодою з приймаючим містом фінального турніру чемпіонату Європи™ 2010/2012 року з футболу між УЄФА та Харківською міською радою, Угодою щодо маркетингових рекомендацій для приймаючих міст між УЄФА та Харківською міською радою, розглянувши звернення ТОВ «Кока-Кола Україна Лімітед» від 28.11.2011 р. № 8, відповідно до ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.ст. 42, 59 вказаного Закону

1. Дозволити Товариству з обмеженою відповідальністю «Кока-Кола Україна Лімітед» провести інформаційну акцію екологічного проекту «Екофан» 15 грудня 2011 року з 10:00 до 18:00 години на Алеї спортивної слави міського саду ім. Т.Г. Шевченка: побудова командою волонтерів новорічної ялинки з альтернативних матеріалів, звернення до жителів міста, фото- та відеозйомка заходу, прибирання та утилізація ялинки.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Кока-Кола Україна Лімітед» забезпечити дотримання вимог законодавства України про інтелектуальну власність та Угоди щодо маркетингових рекомендацій для приймаючих міст між УЄФА та Харківською міською радою, а також забезпечити приведення у належний стан території проведення акції після її закінчення.

3. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) організувати координацію спільних заходів з міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку при проведенні запланованої акції.

4. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Лукашова В.Л.) забезпечити висвітлення інформації про проведення акції в ЗМІ.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки Євро-2012 Попова О.В.


Міський голова Г.А. Кернес