УКРАЇНА                                                                            УКРАИНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА                        ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 31.10.2012 № 4913

Про видачу свідоцтва про право власності на нерухоме майно

Враховуючи висновок комунального підприємства «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» від 28.08.2012р. № 2391751 щодо видачі державі Україна свідоцтва про право власності на нежитлові будівлі, які розташовані майдан Бугримової, 1, на підставі ст. 326 ЦК України, п.п. 10 п. «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тимчасового положення про порядок державної реєстрації права власності та інших речових прав на нерухоме майно, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 07.02.2002р. №7/5 (зі змінами), керуючись ст.ст. 42, 59 зазначеного Закону:

1. Видати державі Україна в особі Міністерства культури України свідоцтво про право власності на нежитлові будівлі: літ. «В-1» загальною площею 152,4 кв.м, літ. «Б-1» загальною площею 244,0 кв.м, які розташовані по майдану Бугримової, 1 та закріплені за державним підприємством «Харківський державний цирк» на праві господарського відання.

2. КП «Харківське МіськБТІ» (Дегтярьов М.І.) у встановленому порядку оформити свідоцтво про право власності за встановленим зразком згідно з п. 1 цього розпорядження та в місячний термін зареєструвати вказані нежитлові будівлі.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту економіки та комунального майна Фатєєва М.І.


Міський голова Г.А. Кернес