УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 12.01.2004 № 17

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення ХОО «Громадський контроль» (Демочко Є.Т.), Харківської міської громадської організації «Демократичний контроль» (Котко О.В.), Харківського обласного благодійного фонду інвалідів ВВВ (Волошин), ХОО Української республіканської партії «Собор» (Бакуменко В.Б.), Юрчука А.М. про пікетування, враховуючи висновки узгоджувальної групи міськвиконкому, на підставі ст. 38 та керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 20-23 січня 2004 року щоденно з 10.00 до 12.00 години за участі 20 осіб буде проведено пікетування з приводу порушень законів посадовими особами облпрокуратури.

Місцем проведення пікетувань визначити частину площадки перед адмінбудинком облпрокуратури (вул. Богдана Хмельницького, 4).

2. Звернути увагу організаторів зазначеного заходу на те, що вони та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення правопорядку під час проведення пікетування 20-23 січня 2004 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.) та міське управління УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.).

Міський голова В. Шумілкін