УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 09.02.2004 № 276

Про призначення відповідального за електрогосподарство

З метою забезпечення постійного контролю за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства, забезпечення вимог Закону України «Про електроенергетику», постанови Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України від 31.07.96р. № 28 «Про затвердження Правил користування електричною енергією», наказу Міністерства праці та соціальної політики України та Комітету по нагляду за охороною праці від 09.01.98р. № 4 «Про затвердження Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призначити відповідальним за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства в приміщенні виконкому міської ради (майдан Конституції,7), заступника завідуючого адміністративно-господарським відділом Бойченко В.Є.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому міської ради Нечипоренка О.С.

Міський голова В. Шумілкін