ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Харків

від 14 січня 2000р. № 64

Про забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей

1. Довести до відома управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій та райміськ-виконкомів, що на виконання Указу Президента України від 2 жовтня 1999р.

№ 1262 "Про Комплексну програму забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей" Кабінет Міністрів України постановою від 29 листопада 1999р. № 2166 "Про Комплексну програму забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей":

1.1. Затвердив Комплексну програму забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей, згідно з якою у Харківській області передбачено побудувати 65,85 тис.кв.м житла протягом 1999-2006 років.

1.2. Доручив Міністерству економіки і Міністерству фінансів враховувати основні завдання Програми під час розроблення проектів загальнодержавних програм економічного і соціального розвитку України та законів про Державний бюджет України на відповідні роки.

1.3. Зобов'язав Міністерство економіки у двомісячний термін: довести основні показники Програми до кожного з її виконавців; подати до Кабінету Міністрів України пропозиції щодо переліку проектів нормативно-правових актів, які підлягають розробленню з метою реалізації Програми.

1.4. Доручив міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади розробити й затвердити відомчі програми забезпечення житлом військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, службових осіб митних органів та членів їх сімей і встановити контроль за виконанням цих програм, звернувши особливу увагу на максимальне залучення в 2000 році та в наступні роки позабюджетних коштів, матеріальних активів, цінних паперів та інвестицій під кредитування.

2. Управлінням облдержадміністрації: фінансовому, житлово-комунального господарства та будівництва, економіки під час розроблення програм соціально-економічного розвитку та бюджету області на відповідні роки враховувати завдання, доведенні Комплексною програмою.

3.Управлінням, відділам та іншим структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадміністраціям, міськвиконкомам надавати замовникам необхідну допомогу.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації В.Потапов