УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 13.07.2004 № 1821

Про призначення державної приймальної комісії для прийняття в експлуатацію реконструйованого нежитлового приміщення (колишня кв. № 151) гр. Чигрінова В.І. під магазин непродовольчих товарів по пр. Леніна, 22 з улаштуванням окремого входу у Дзержинському районі

Рішенням міськвиконкому від 21.01.2004 р. № 55 переведена квартира № 151 в житловому будинку по пр. Леніна, 22 в нежиле приміщення та дозволено гр. Чигрінову Василю Івановичу, надалі - гр. Чигрінов В.І., реконструкцію нежитлового приміщення під магазин непродовольчих товарів з улаштуванням окремого входу.

Згідно з положенням «Про порядок прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, не включених до державного замовлення, в Харківській області», затвердженим розпорядженням голови Харківської облдержадміністрації під 05.08.99 р. № 650, його розпорядженням від 12.00.2000 р. № 528 про внесення змін до цього положення та державними будівельними нормами України (ДБН А.3.1-3-94) «Прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. Основні положення», керуючись ст. 42.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призначити державну приймальну комісію для прийняття в експлуатацію реконструйованого нежитлового приміщення (колишня кв. № 151) гр. Чигрінова В.І. під магазин непродовольчих товарів по пр. Леніна, 22 з улаштуванням окремого входу у складі:

Голова комісії:

Агафонова Ю.1О. - начальник інспекції ДАБК м. Харкова.

Члени комісії:

Чигрінов В.І. - власник приміщення;

Калмиков С.В. - виконавчий директор ВАТ «Південспецбуд»;

Чернякоиська З.Д. - головний інженер проекту проектно-дослідного бюро доцента к.т.н. В.В.Савйовський;

Олійник Л.В. - начальник управління ресурсів і споживчого ринку Дзержинського райвиконкому;

Чорномаз О.В. - головний спеціаліст інспекції ДАБК;

Бруєв М.О. - начальник ЗДПО-8 Дзержинського району;

Святаш В.М. - головний державний санітарний лікар СЕС Дзержинського району;

Храмцов О.М - державний головний інспектор теруправління «Держнаглядохоронпраці» по Харківській області;

Караєв М.Ю. - провідний спеціаліст відділу державного управління екології та природних ресурсів по Харківській області;

Котляр О.В. - начальник державної інспекції з енергозбереження по Харківській області.

2. Повноваження державної приймальної комісії припиняються з моменту затвердження міськвиконкомом акта про прийняття об'єкта в експлуатацію.

Міський голова В. Шумілкін