ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

19 липня 2021 року                                                                                                          146

 

 

Про створення конкурсної  комісії  з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

На виконання рішення обласної ради  від 10 червня 2021 року № 162-VIІI «Про оголошення конкурсів на посади керівників закладів та підприємства культури, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», керуючись додатком 4 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ:

 

1. Створити конкурсну комісію з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ та затвердити її склад, а саме:

 

 

ГАГАРІН

Віталій Вікторович

-

депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму

ЕСТЕРОВСЬКА

Світлана Семенівна

-

депутат обласної ради, член постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області

КОВАЛЕНКО

Юлія Юріївна

-

начальник управління правового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради

 

КУДЕЛКО

Сергій Михайлович

-

представник від трудового колективу, директор ЦЕНТРУ КРАЄЗНАВСТВА ІМЕНІ АКАДЕМІКА П.Т. ТРОНЬКА ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.Н. КАРАЗІНА

МІНЕНКОВ

Олександр Дмитрович

-

член ГРОМАДСЬКОЇ СПІЛКИ «ЦЕНТР РОЗВИТКУ ХАРКІВСЬКОГО ПЕРЕДМІСТЯ»

РАКИТЯНСЬКА

Валентина Дмитрівна

-

представник трудового колективу, директор ХАРКІВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ ІМЕНІ
В.Г. КОРОЛЕНКА

ТАТЯНЧЕНКО

Костянтин Володимирович

-

член БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД СПРИЯННЯ ПРАВООХОРОННИМ ОРГАНАМ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СТРАЖ»

ТРИТИННИК

Олександр Володимирович

-

представник трудового колективу, директор ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ  «ХАРКІВСЬКИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ОХОРОНИ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ»

ШОРОХ

Валерія Дмитрівна

-

голова ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «МАЙБУТНЄ БУДУЄМО РАЗОМ».

 

2. Призначити ПОТОПАЛЬСЬКУ Ірину Євгеніївну, заступника начальника управління з питань комунальної власності, начальника відділу по роботі з керівниками суб’єктів спільної власності, обліку майна та майнових відносин виконавчого апарату обласної ради, секретарем конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

3. Визначити, що повноваження конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ припиняються з дати прийняття рішення про визначення переможця конкурсу або про те, що переможця не визначено.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                Артур ТОВМАСЯН