ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Від 07 жовтня 2022 року                                                                                              № 82

 

Про скликання чергової  XIІІ сесії
обласної ради VIII скликання  

 

 

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Харківської обласної ради VIII скликання,  враховуючи Указ Президента України № 64/2022 від 24 лютого 2022 року «Про введення воєнного стану в Україні»:

 

1.    Скликати чергову ХІІІ сесію Харківської обласної ради VIII скликання в режимі відеоконференції.  

2.    Інформацію про дату та час проведення пленарного засідання чергової  ХІІІ сесії обласної ради буде доведено до відома депутатів Харківської обласної ради окремими засобами зв’язку.

3.    У разі настання виняткових випадків, залишаю за собою право змінити дату та час проведення пленарного засідання чергової ХІІІ сесії обласної ради.

4.     Внести на чергову XIІІ сесію обласної ради VІІІ скликання такі питання:

 

4.1.      Про присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області».

 

4.2.      Про звіт голови обласної ради про свою діяльність та роботу обласної ради. 

 

4.3.      Про запровадження Знака пошани Харківської обласної ради "За заслуги перед Харківщиною".

 

4.4.      Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2022-2024 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 23 вересня 2021 року № 203-VIIІ (зі змінами).

 

4.5.      Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання адресної допомоги, затвердженого рішенням обласної ради від 04 березня 2021 року № 43-VIII (зі змінами).

 

4.6.      Про подовження терміну дії контракту із Гончаровою Наталією Миколаївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 3» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

4.7.      Про подовження терміну дії контракту із Форостовцем Сергієм Володимировичем, начальником КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “РЯТУВАЛЬНИК”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

4.8.      Про подовження терміну дії контракту із Альошичевою Тетяною Борисівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 6» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

4.9.      Про подовження терміну дії контракту із Саніною Ніною Василівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «САХНОВЩИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

4.10.  Про звільнення Шерстюка Володимира Михайловича з посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПІСКО-РАДЬКІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

 

4.11.   Про призначення Шерстюка Володимира Михайловича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПІСКО-РАДЬКІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

 

4.12.  Про звільнення Семененко Тамари Василівни з посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЛИПЕЦЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

 

4.13.  Про подовження терміну дії контракту із Григоренко Людмилою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО СПЕЦІАЛЬНОГО БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ.

 

4.14.  Про звільнення Моросовської Марини Анатоліївни з посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ОСКІЛЬСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

 

4.15.  Про призначення Моросовської Марини Анатоліївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ОСКІЛЬСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

 

4.16.  Про подовження терміну дії контракту із Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ».

 

4.17.  Про подовження терміну дії контракту із Суфрановою Аллою Анатоліївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

4.18.  Про звільнення Кравченка Василя Івановича з посади начальника ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОМУНАЛЬНОЇ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ВОДОЛАЗНОЇ СЛУЖБИ.

 

4.19.  Про призначення Свиди Сергія Васильовича на посаду начальника ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОМУНАЛЬНОЇ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ВОДОЛАЗНОЇ СЛУЖБИ.

 

4.20.  Про припинення трудових відносин із Титаренком Ігорем Олександровичем, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ “ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ”».

 

4.21.  Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР ІМЕНІ О.С. ПУШКІНА».

 

4.22.  Про затвердження в новій редакції Статуту ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ІМ. В.А. АФАНАСЬЄВА».

 

4.23.  Про затвердження  в новій редакції Статуту ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЛІТЕРАТУРНО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ Г.С. СКОВОРОДИ».

 

4.24.  Про внесення змін до додатків до рішення обласної ради від 11 грудня 2020 року № 5-VІІІ «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами). 

 

4.25.  Про депутатські запити.

 

4.26.  Різне.

 

5.    Виконавчому апарату обласної ради довести дане розпорядження до відома депутатів обласної ради.

 

6.    Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова обласної ради                                  Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО