УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 20.01.2000 № 109

Про видачу свідоцтва про право власності на нерухоме майно

Враховуючи висновок комунального підприємства «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» від 10.12.99 р. № 2195137 щодо видачі свідоцтва про право власності акціонерному товариству «Приват бізнес-центр «Слобожанський» на нерухоме майно, розташоване по вул. Карла Маркса, 32, на підставі п.п. 10 п. «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Інструкції про порядок державної реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна, що перебувають у власності юридичних та фізичних осіб затвердженої наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 09.06.98 р. за № 121, керуючись ст.ст. 42, 59 названого Закону:

1. Видати акціонерному товариству «Приват бізнес-центр «Слобожанський» свідоцтво про право власності на нежитлову будівлю літ. Б-3 загальною площею 6139 м2 яка розташована по вул. Карла Маркса, 32.

2. КП «Харківське МіськБТІ» (Дегтярьов М.І.) в установленому порядку оформити свідоцтво про право власності за встановленим зразком згідно з п. 1 цього розпорядження.

3. Акціонерному товариству «Приват бізнес-центр «Слобожанський» в місячний термін зареєструвати вказану нежитлову будівлю в КП «Харківське МіськБТІ».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на начальника юридичної служби міської ради Новака О.М.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих

органів ради В.М. Бабаєв