Про встановлення вартості наборів продуктів для харчування донорів

Розпорядження Харківської обласної державної адміністрації
від 29 вересня 2004 року N 398

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
12 жовтня 2004 р. за N 95/791

Відповідно до статті 9 Закону України "Про донорство крові та її компонентів", наказу Міністерства охорони здоров'я України від 27 квітня 1998 року N 101 "Про затвердження Норм харчування і рекомендацій щодо складання наборів продуктів донорам в день здавання крові та (або) її компонентів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 травня 1998 року за N 301/2741:

1. Установити вартість набору продуктів для харчування донора в день давання крові та (або) її компонентів з урахуванням середніх статистичних споживчих цін на продукти харчування по Харківській області у сумі 11,70 грн., у тому числі: вартість сніданку донора - 0,30 грн. і вартість обіду - 11,40 грн.

2. Управлінню охорони здоров'я обласної державної адміністрації (Федченко Ю. Г.) забезпечити:

2.1. Фінансування зазначених витрат з обласного бюджету на 2004 рік у межах наявних коштів по галузі "Охорона здоров'я";

2.2. У разі неможливості надання такого харчування відшкодування донорам готівкової вартості відповідного набору продуктів на суму 11,70 грн.

3. Головному фінансовому управлінню обласної державної адміністрації (Кузькін Є. Ю.), управлінню охорони здоров'я обласної державної адміністрації при формуванні обласного бюджету передбачати кошти по галузі "Охорона здоров'я" на фінансування зазначених витрат.

4. Управлінню охорони здоров'я обласної державної адміністрації довести до відома керівників закладів охорони здоров'я області, що здійснюють взяття у донора крові та (або) її компонентів, вартість набору продуктів для харчування донорів в день здавання крові або її компонентів.

5. Розпорядження набирає чинності в установленому порядку.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації О. М. Титаренко.

 

Голова
обласної державної адміністрації 

 
Є. Кушнарьов