Про стипендії голови обласної державної адміністрації ста перспективним спортсменам Харківської області

Розпорядження Харківської обласної державної адміністрації
від 16 лютого 2004 року N 66

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
23 лютого 2004 р. за N 23/719

Із змінами і доповненнями, внесеними
 розпорядженням Харківської обласної державної адміністрації
 від 11 серпня 2004 року N 314

З метою визнання видатних заслуг спортсменів Харківської області на міжнародних і всеукраїнських змаганнях, забезпечення подальшого розвитку фізкультурно-спортивного руху в регіоні:

1. Установити, починаючи з 1 березня 2004 року, стипендії голови обласної державної адміністрації ста перспективним спортсменам Харківської області у розмірі 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян кожна.
1. Установити, починаючи з 1 вересня 2004 року, стипендії голови обласної держаної адміністрації ста перспективним спортсменам Харківської області у розмірі мінімальної заробітної плати кожна.

(пункт 1 в редакції розпорядження Харківської
 обласної державної адміністрації від 11.08.2004 р. N 314)

2. Затвердити Положення про стипендії голови обласної державної адміністрації ста перспективним спортсменам Харківської області (додається).

3. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Кузькін Є. Ю.) забезпечити фінансування витрат на виплату стипендій за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на розвиток фізичної культури та спорту.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації О. Л. Сидоренка.

5. Це розпорядження набирає дії в порядку, установленому чинним законодавством.

 

Перший заступник голови
обласної державної адміністрації 

 
О. Колесніков 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Харківської обласної державної адміністрації
від 16 лютого 2004 р. N 66

Зареєстровано
в Харківському обласному управлінні юстиції
23 лютого 2004 р. за N 23/719 


ПОЛОЖЕННЯ
про стипендії голови обласної державної адміністрації ста перспективним спортсменам Харківської області

1. Стипендії голови обласної державної адміністрації ста перспективним спортсменам (далі - стипендії) призначаються за 1, 2 і 3 місця згідно з результатами їх участі у міжнародних і всеукраїнських змаганнях.

2. Виплата стипендій здійснюється після затвердження спискового складу стипендіатів головою облдержадміністрації за поданням комісії, утвореної при управлінні з питань фізичної культури, спорту та туризму облдержадміністрації. Спортсмену може бути призначено не більше, як одну стипендію.

3. Стипендії виплачуються щомісячно, незалежно від розміру одержуваної заробітної плати.

4. У разі виїзду спортсмена за межі області на термін більше ніж на два місяці, виплата стипендії припиняється до повернення його на територію області. Спортсмени, які виїздять за межі області з поважних причин, повинні попередити конкурсну комісію та надати документи, що підтверджують ці причини.

5. Позбавлення спортсмена стипендії може бути здійснено головою облдержадміністрації за поданням конкурсної комісії при управлінні з питань фізичної культури, спорту та туризму облдержадміністрації у разі зниження спортивних результатів, дискваліфікації, засудження за злочин.

6. Фінансування видатків, пов'язаних з виплатою стипендій, здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на розвиток фізичної культури та спорту.

 

Заступник голови обласної
державної адміністрації,
керівник апарату 

 
 
І. Ріяка