СХІДНА РЕГІОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

від 06.08.2004 р. N 630

Про проведення досліджень, необхідних для митного оформлення хімічної продукції

Наказ втратив чинність
 (згідно з наказом Харківської митниці
від 25 жовтня 2005 року N 290)

Для запобігання випадків переміщення через митний кордон України та випуску у вільний обіг не під своїм найменуванням хімічної продукції, яка може містити наркотичні, отруйні засоби, психотропні речовини, їх аналоги та прекурсори, НАКАЗУЮ:

1. Начальникам підрозділів митного оформлення Східної регіональної митниці та начальникам підпорядкованих митниць забезпечити обов'язкову перевірку у лабораторії з експертного забезпечення Східної регіональної митниці усієї хімічної продукції, яка відноситься згідно з УКТЗЕД до товарної групи 29 "Органічні хімічні сполуки" та на яку організація-отримувач не має сертифіката (дозволу) Комітету з контролю за наркотиками при МОЗ України, при імпорті та випуску у вільний обіг. Порядок взяття проб і зразків товарів проводити згідно з вимогами постанови КМУ N 1862 від 12.12.2002.

2. Начальнику відділу ІАР та МС до 10 числа кожного місяця здійснювати вибірку з електронної бази даних ВМД по товарній групі 29 показників (номер ВМД, дата оформлення, відправник, одержувач, найменування продукції, кількість, код УКТЗЕД, номер зовнішньоекономічного контракту) та надавати їх до лабораторії з експертного забезпечення Східної регіональної митниці для контролю.

3. Уважати таким, що втратив чинність, наказ Східної регіональної митниці N 789 від 03.12.98 "Про проведення досліджень, необхідних для митного оформлення хімічної продукції".

4. Начальнику загального відділу Єльніковій О. П. направити наказ згідно з розсилкою.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступників начальника Східної регіональної митниці відповідно до розподілу обов'язків.

 

Т. в. о. начальника Східної
регіональної митниці 

 
І. Р. Карімов 

Заступник начальника відділу
організації митного контролю 

 
Г. Є. Мітяєв 


 

НПО "Поверхность"
(www.mdoffice.com.ua)