Про внесення доповнень до наказу N 24 від 15 травня 2000 р. "Про затвердження вартості робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур"

Наказ Харківської обласної державної хлібної інспекції Міністерства аграрної політики Українивід 14 грудня 2000 року N 66

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції 21 грудня 2000 р. за N 117/466

Наказ втратив чинність (згідно з наказом Харківської обласної державної хлібної інспекції Міністерства аграрної політики України від 30 листопада 2001 року N 67)

Згідно з Положенням про Харківську обласну державну хлібну інспекцію Міністерства агропромислового комплексу України; Положенням про порядок справляння і використання коштів, одержаних за виконання робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур випробувальними лабораторіями державної хлібної інспекції Автономної республіки Крим та обласних державних хлібних інспекцій, яке затверджене наказом Мінагропрому України від 18.01.99 р. N 9; на підставі розрахунку вартості робіт, що виконуються облдержхлібінспекцією при проведенні аналізів зерна, затвердженого заступником Міністра агропромислового комплексу України від 18.01.2000 р., та з метою урегулювання відносин між облдержхлібінспекцією та підприємствами, організаціями, фірмами та приватними особами, яким ОблДХІ виконує роботи, пов'язані із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур, НАКАЗУЮ:

1. Внести доповнення до п. 1 наказу N 24 від 15 травня 2000 року "Про затвердження вартості робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур" (додається). Підстава: калькуляція від 14.12.2000 р.

2. Встановити, що вартість робіт, затверджених цим наказом, набуває чинність через 10 днів з моменту реєстрації Харківським обласним управлінням юстиції.

 

Начальник Харківської облдержхлібінспекції 

 О. Здесенко 

 

ЗАТВЕРДЖЕНОнаказом Харківської облдержхлібінспекції Міністерства аграрної політики України від 14 грудня 2000 р. N 66

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції 21 грудня 2000 р. за N 117/466 

ВАРТІСТЬробіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур

N п/п 

Найменування зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур 

Без ПДВ, грн. 

ПДВ 20 % (грн.) 

Вартість, грн. 

1. 

Пшениця 

1,97 

0,39 

2,36 

2. 

Ячмінь 

1,59 

0,32 

1,91 

3. 

Жито 

1,67 

0,33 

2,00 

4. 

Зернобобові 

0,82 

0,16 

0,98 

5. 

Круп'яні  

0,94  

0,19 

1,13  

6. 

Борошно 

1,92 

0,38  

2,30 

7. 

Крупа 

0,50 

0,10 

0,60 

8. 

Шрот, висівки 

1,33 

0,27 

1,60 

9. 

Олійні 

2,08 

0,42 

2,50 

10. 

Овес 

1,57 

0,31 

1,88 

11. 

Кукурудза 

0,91 

0,18 

1,09 

12. 

Ячмінь пивоварений 

1,72 

0,34 

2,06 

 

Начальник Харківської облдержхлібінспекції 

 О. Здесенко 

 

"ЗАТВЕРДЖУЮ"начальник Харківської облдержхлібінспекції Міністерства аграрної політики України ____________ О. Здесенко

14 грудня 2000 р. 

КАЛЬКУЛЯЦІЯвартості робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур при експортно-імпортних операціях, на 14.12.2000 р.

N п/п 

Найменування статей  

Один. вим. 

Зернові 

Зерно-бобові 

Круп'яні 

Кукурудза

Борошно

Крупа 

Шрот, висівки 

Олійні 

пшениця

ячмінь 

ячмінь пиво-варен. 

жито 

овес 

1. 

Заг. витр. часу на визнач. якості х/продуктів з урахуван. формуван. проби, оглядом вагонів, оцінки забезпеч. якісного зберіган. х/продуктів при транспорт. (3,45 ч/год.), з вип. серт. якості (0,42 ч/год.) 

ч/год. 

46,99 

31,46 

34,05 

32,94 

19,06 

16,17 

18,56 

13,15 

43,78 

9,89 

14,5 

17,46 

2. 

Заробітна плата за 1 год. 

грн. 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

0,95 

3. 

Зароб. плата за викон. роботу 

грн. 

44,64 

29,89 

32,35 

31,29 

18,11 

15,36 

17,63 

12,49 

41,59 

9,4 

13,78 

16,59 

4. 

Нарахуван. на з-ту 37,5 % 

грн. 

16,74 

11,21 

12,13 

11,73 

6,79 

5,76 

6,61 

4,68 

15,6 

3,53 

5,17 

6,22 

5. 

Всього прямі витрати 

грн. 

61,38 

41,1 

44,48 

43,02 

24,90 

21,12 

24,24 

17,17 

57,19 

12,93 

18,95 

22,81 

6. 

Накладні витрати (68 %) (з урахув. вартості бланка сертиф. якості) 

грн. 

41,73 

27,95 

30,25 

29,25 

16,93 

14,36 

16,48 

11,68 

38,89 

8,79 

12,89 

15,51 

7. 

Всього витрат 

грн. 

103,11 

69,05 

74,23 

72,27 

41,83 

35,48 

40,72 

28,85 

96,08 

21,72 

31,84 

38,32 

8. 

Рентабельність 

30 

50 

50 

50 

 

50 

50 

90 

30 

50 

50 

90 

 

грн. 

30,92 

34,53 

37,36 

31,14 

20,92 

17,74 

20,36 

25,97 

28,82 

10,86 

15,92 

34,49 

9. 

Всього 

грн. 

134,04 

103,58 

111,59 

108,4 

62,75 

53,22 

61,08 

54,82 

124,9 

32,58 

47,76 

72,81 

10. 

Середня маса партії 

т 

68 

65 

65 

65 

40 

65 

65 

60 

65 

65 

36 

35 

11. 

Вартість 1 т без ПДВ 

грн. 

1,97 

1,59 

1,72 

1,67 

1,57 

0,82 

0,94 

0,91 

1,92 

0,5 

1,33 

2,08 

 

Гол. бухгалтер 

Л. Шалова 

Гол. держхлібінспектор 

В. Альошина 

Зав. обллабораторією ОблДХІ

І. Хлебинська 

 

Примітка. Розрахунок є додатком до  договору.

В разі проведення аналізів партії нижче вагонної вартість робіт складає 50 % від вартості вагонної партії.

При імпорті хлібопродуктів у разі доставки проби клієнтом допускається оплата 50 %.

В разі виконання неповного технічного аналізу з випискою сертифіката якості вартість робіт визначається за згодою сторін.

При проведенні тільки одного аналізу по пшениці розцінки визначаються у відсотковому відношенні: клейковина - 37 %; вологість - 25 %; натура - 5 %; смітна домішка - 10 %; зернова домішка - 10 %; скловидність - 2 %; органолептичні показники - 8 %; зараженість - 3 % від вартості повного технічного аналізу пшениці.

В разі дублювання показників якості експортера за згодою сторін оплата сертифіката якості у розмірі 18 гривень за кожний документ.

Вартість робіт по інших хлібопродуктах прирівнюється згідно з класифікацією культур.

Розрахунок розроблений на підставі вимог наказів Міністерства агропромислового комплексу України від 18.01.99 р. N 9 та від 18.01.2000 р., затверджених Міністром агропромислового комплексу України.

____________