Про затвердження тарифів за виконання робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур

 Наказ Харківської обласної державної хлібної інспекції Міністерства аграрної політики Українивід 30 листопада 2001 року N 67

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції 7 грудня 2001 р. за N 64/532

Згідно з Положенням про Харківську обласну державну хлібну інспекцію Міністерства агропромислового комплексу України; Положенням про порядок справляння і використання коштів, одержаних за виконання робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур випробувальними лабораторіями державної хлібної інспекції Автономної Республіки Крим та обласних державних хлібних інспекцій, яке затверджене наказом Мінагропрому України від 18.01.99 р. N 9; та з метою урегулювання відносин між облдержхлібінспекцією та підприємствами, організаціями, фірмами та приватними особами, яким ОблДХІ виконує роботи, пов'язані із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити тарифи за виконання робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур (додається).

2. Визнати такими, що втратили чинність, накази від 15.05.2000 р. N 24, від 14.12.2000 р. N 66.

3. Наказ набуває чинності через 10 днів після державної реєстрації в Харківському обласному управлінні юстиції.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника Харківської ОблДХІ Альошину В. Ф.

 

Начальник Харківської облдержхлібінспекції 

 О. Здесенко 

 

ЗАТВЕРДЖЕНОнаказом Харківської облдержхлібінспекції Міністерства аграрної політики України від 30 листопада 2001 р. N 67

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції 7 грудня 2001 р. за N 64/532 

ТАРИФИза виконання робіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур

N п/п 

Найменування зерна, продуктів його переробки, насіння олійних культур 

Без ПДВ, грн./т 

ПДВ (20 %) грн./т 

Вартість, грн./т 

1. 

Пшениця 

1,29 

0,26 

1,55 

2. 

Ячмінь 

0,92 

0,18 

1,10 

3. 

Жито 

1,18 

0,24 

1,42 

4. 

Зернобобові 

0,72 

0,14 

0,86 

5. 

Круп'яні 

0,92 

0,18 

1,10 

6. 

Борошно 

1,14 

0,23 

1,37 

7. 

Крупа 

0,44 

0,09 

0,53 

8. 

Шрот, висівки 

1,29 

0,26 

1,55 

9. 

Олійні 

1,55 

0,31 

1,86 

10. 

Овес 

1,27 

0,25 

1,52 

11. 

Кукурудза 

0,58 

0,12 

0,70 

12. 

Ячмінь пивоварений 

1,19 

0,24 

1,43 

Примітки:

1. В разі проведення аналізів партії нижче 0,5 вагонної вартість робіт складає 50 % від вартості вагонної партії.

2. При імпорті (експорті) в разі доставки проби клієнтом і при наявності акта відбору проб допускається оплата 50 % від вартості вагонної партії.

3. Вартість лабораторного аналізу проби з випискою посвідчення складає 75 % від вартості вагонної партії.

4. В разі виконання неповного технічного аналізу розцінки визначаються у відсотковому відношенні:

клейковина - 42 %; вологість - 25 %; смітна домішка - 10%; зернова домішка - 10 %; число падіння - 55 %; білок - 40 % від вартості проби.

5. В окремих випадках (заготівля, разові звернення з незначною вагою партії) допускається безкоштовне проведення технічного аналізу.

6. В окремих випадках постійним клієнтам, які відвантажують велику кількість хлібопродуктів в межах країни, допускається зниження розцінок до 50 %.

7. Вартість робіт по інших хлібопродуктах прирівнюється згідно з класифікацією культур.

 

Начальник Харківської облдержхлібінспекції 

 О. Здесенко 

 

"ЗАТВЕРДЖУЮ"начальник Харківської облдержхлібінспекції Міністерства аграрної політики України ____________ О. Здесенко

20 листопада 2001 р. 

РОЗРАХУНОК ВАРТОСТІробіт, пов'язаних із сертифікацією зерна, продуктів його переробки та насіння олійних культур

N п/п

Найменування статей  

Один. вим.

Зернові 

Зерно-бобові

Круп'яні

Кукурудза

Борошно

Крупа

Шрот, висівки

Олійні

пшениця 

ячмінь

ячмінь пиво-варен.

жито

овес

1.  

Заг. витрати часу  

ч/год.  

28,84

17,15  

22,33  

26,51

19,06

16,17  

17,29  

13,15

25,63  

9,89  

14,5  

17,46  

2.  

Заробітна плата за 1 год.

грн.  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

1,16  

3.  

Зароб. плата за викон. роботу  

грн.  

33,45

19,89  

25,96  

30,75

22,11

18,76  

20,06  

15,25

29,73  

11,47

16,82  

20,25  

4.  

Нарахуван. на з-ту 37,2 %  

грн.  

12,44

7,40  

9,63  

11,44

8,22  

6,98  

7,46  

5,67  

11,06  

4,27  

6,26  

7,53  

5.  

Всього прямі витрати  

грн.  

45,89

27,29  

35,53  

42,19

30,33

25,74  

27,52  

20,92

40,79  

15,74

23,08  

27,78  

6.  

Накладні витрати (68 %)  

грн.  

31,21

18,56  

24,16  

28,69

20,62

17,50  

18,71  

14,22

27,73  

10,70

15,69  

18,89

7.  

Всього витрат

грн.  

77,10

45,85  

59,69  

70,88

50,95

43,24  

46,23  

35,14

68,52  

26,44

38,77  

46,67

8.  

Середня маса партії  

т  

60  

50  

50  

60  

40  

60  

50  

60  

60  

60  

30  

30  

9.  

Вартість 1 т без ПДВ  

грн.  

1,29  

0,92  

1,19  

1,18  

1,27  

0,72  

0,92  

0,58  

1,14  

0,44  

1,29  

1,55  

10.

ПДВ 20 %  

грн.  

0,26  

0,18  

0,24  

0,24  

0,25  

0,14  

0,18  

0,12  

0,23  

0,09  

0,26  

0,31  

11.

Вартість 1 т з ПДВ  

грн.  

1,55  

1,10  

1,43  

1,42  

1,52  

0,86  

1,10  

0,70  

1,37  

0,53  

1,55  

1,86  

  

Гол. бухгалтер

Л. Шалова 

Гол. держхлібінспектор 

В. Альошина 

Зав. обллабораторією ОблДХІ 

М. Дімакова 

____________