СХІДНА РЕГІОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

від 08.05.2002 р. N 314

Про внесення змін до Тимчасового порядку справляння в підрозділах СРМ 003 виду митного збору у випадках проведення операцій з митного оформлення, які не передбачають заповнення ВМД

З метою впорядкування в підрозділах Східної РМ механізму справляння 003 виду митного збору у випадках проведення операцій з митного оформлення, які не передбачають заповнення ВМД, наказую:

1. Затвердити зміни до Тимчасового порядку справляння в підрозділах СРМ 003 виду митного збору у випадках проведення операцій з митного оформлення, які не передбачають заповнення ВМД, затвердженого наказом Східної РМ від 09.04.2002 р. N 248 (додаються).

2. Начальнику загального відділу Єльніковій О. П. направити даний наказ згідно з розсилкою.

3. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступників начальника митниці згідно з розподілом функціональних обов'язків.

 

Начальник Східної РМ 

О. О. Тютюнник 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО наказом Східної регіональної митниці від 8 травня 2002 р. N 314 

ЗМІНИдо Тимчасового порядку справляння в підрозділах СРМ 003 виду митного збору у випадках проведення операцій з митного оформлення, які не передбачають заповнення ВМД

Пункт 2.2 Тимчасового порядку викласти в такій редакції:

"Списання суми 003 виду митного збору з платіжного доручення суб'єкта ЗЕД (з проставленням штампу "Сплачено") здійснюється співробітниками ВМП, залученими до митного оформлення вантажів відповідно до Технологічної схеми, затвердженої наказом СРМ від 23.01.2001 р. N 29, або співробітниками підрозділів митниці, відповідальними за нарахування та стягнення митних платежів.

У відділі ТЗМК та чергових змінах ВПВ-1 списання сум 003 виду митного збору з платіжних доручень суб'єкта ЗЕД засвідчується відтиском особистої номерної печатки."

 

Начальник відділу ОМК 

М. А. Мартинов