ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Харків

від 12 січня 2005 р.  № 6

Про розрахунки за енергоносії по
пільгах і субсидіях населенню

Відповідно до статті 48 Закону України „Про Державний бюджет України на 2005 рік", постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2005 року № 20 „Про затвердження Порядку перерахування в 2005 році деяких субвенцій на проведення видатків на надання пільг, субсидій та компенсацій за рахунок надходження до загального фонду державного бюджету рентної плати за транзитне транспортування природного газу і за природний газ, що видобувається в Україні":

1.  Головному фінансовому управлінню обласної державної адміністрації (Кузькін Є.Ю.) проводити централізоване перерахування субвенцій, отриманих згідно з Порядком, затвердженим постановою Кабінету Міністрів в України від 11 січня 2005 року № 20, без розподілу її між бюджетами районів і міст обласного значення, пропорційно, за видами послуг, за згодою районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

2.  Дозволити головному фінансовому управлінню обласної державної адміністрації, у разі необхідності, здійснювати з енергопостачальними організаціями попередні розрахунки по пільгах і субсидіях населенню.

3.   Головному фінансовому управлінню про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію до 12 січня 2006 року.

 4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної державної адміністрації

С.Масельский