Про граничні рівні торговельних надбавок на вітчизняні та імпортні лікарські засоби і вироби медичного призначення

Розпорядження Харківської обласної державної адміністрації
від 25 квітня 2002 року N 184

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
20 червня 2002 р. за N 40/577

Із змінами і доповненнями, внесеними
 розпорядженням Харківської обласної державної адміністрації
 від 7 вересня 2006 року N 471

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. N 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)":

1. Встановити граничні торговельні надбавки на лікарські засоби і вироби медичного призначення, зазначені у Переліку вітчизняних та імпортних лікарських засобів і виробів медичного призначення, затвердженому наказом Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 3 грудня 2001 р. N 480/294 (додається) (див. окремо в базі), ціни на які підлягають державному регулюванню, що реалізуються населенню через аптечну мережу в розмірі 30 відсотків оптової ціни виробника (митної вартості) з урахуванням знижок по м. Харкову, в розмірі 35 відсотків оптової ціни виробника (митної вартості) з урахуванням знижок для інших міст та населених пунктів області, а на ті, що придбаваються державними та комунальними закладами охорони здоров'я за бюджетні кошти, в розмірі 10 відсотків оптової ціни виробника (митної вартості) з урахуванням знижок. 

(пункт 1 із змінами, внесеними згідно з розпорядженням
 Харківської обласної державної адміністрації від 07.09.2006 р. N 471)

2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 31 грудня 1999 р. N 1030 "Про граничні рівні торговельних надбавок на вітчизняні та імпортні лікарські засоби і вироби медичного призначення".

3. Це розпорядження набирає дії в порядку, встановленому чинним законодавством.

 

Голова обласної
державної адміністрації  

 
Є. Кушнарьов