УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 09.01.2007 № 10

Про звільнення з займаної посади та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Філіпова Івана Володимировича - головного спеціаліста відділу узгодження проектної документації та видачі технічних умов управління комунального господарства Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради звільнити з займаної посади 09 січня 2007 року за власним бажанням згідно ст. 38 КЗпП України, в зв'язку з виходом на пенсію.

Підстава: заява Філіпова І.В.

2. Філіпову Івану Володимировичу - головному спеціалісту відділу узгодження проектної документації та видачі технічних умов управління комунального господарства Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради присвоїти з 09 січня 2006 року 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування поза межами відповідної категорії посад за сумлінну працю та у зв'язку з виходом на пенсію.

Підстава: клопотання в.о. заступника міського голови - директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради від 28.12.2006 р. № 3194/0/16-06., ст. 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

3. Виконуючому обов'язки заступника міського голови - директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради Кадигробу С.В. забезпечити відповідні розрахунки з Філіповим І.В. передбачені діючим законодавством.


Секретар міської ради Г.А. Кернес