УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 10.01.2007 № 16

Про переведення на іншу посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст.10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Положенням про ранги державних службовців, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.1996 року № 658 перевести з 10 січня 2007 року:

1. Бондаренко Надію Іванівну, заступника начальника відділу енергозабезпечення міста управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради, на посаду начальника відділу енергозабезпечення міста управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Бондаренко Н.І., розпорядження міського голови від 26.12.2006 р. «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту житлово - комунального господарства та енергетики».

2. Місєвру Наталію Миколаївну, головного спеціаліста відділу енергозабезпечення міста управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради, на посаду заступника начальника відділу енергозабезпечення міста управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням їй 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Місєври Н.М., розпорядження міського голови від 26.12.2006 р. «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту житлово - комунального господарства та енергетики».

3. Білокопитова Дмитра Вікторовича, головного спеціаліста відділу інженерної інфраструктури та капітального будівництва управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради, на посаду головного спеціаліста відділу енергозабезпечення міста управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з оплатою праці згідно зі штатним розписом.

Підстава: заява Білокопитова Д.В.



Міський голова М.М. Добкін