УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 10.01.2007 № 17

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Положенням про ранги державних службовців, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.1996 року № 658 призначити з 10 січня 2007 року:

1. Бублій Наталію Станіславівну на посаду заступника начальника відділу супроводження програм управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням їй 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що пройшла за конкурсом.

2. Шевченко Людмилу Іванівну на посаду головного спеціаліста науково-аналітичного сектору відділу організації, виконання та контролю Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що пройшла за конкурсом.

3. Гарань Олену Віталіївну на посаду головного спеціаліста планово-економічного відділу Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що пройшла за конкурсом.

4. Джалалова Махмуда Нажимовича на посаду головного спеціаліста відділу шляхового господарства управління комунального господарства Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як такого, що пройшов за конкурсом.

5. Кечеву Світлану Миколаївну на посаду головного спеціаліста управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що пройшла за конкурсом.

6. Макаркіна Сергія Олександровича на посаду головного спеціаліста відділу з питань енергозбереження управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як такого, що пройшов за конкурсом.

7. Воротинцеву Юлію Валеріївну на посаду головного спеціаліста контрольно-розрахункового відділу управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заяви Бублій Н.С., Шевченко Л.І., Гарань О.В., Джалалова М.Н., Кечевої С.М., Воротинцевої Ю.В., Макаркіна С.О., протокол № 4 засідання конкурсної комісії Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради від 26.12.2006 р.



Міський голова М.М. Добкін