УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 12.01.2007 № 31

Про притягнення до дисциплінарної відповідальності

Враховуючи акт службового розслідування управління комунального майна та приватизації від 27 грудня 2006 року за фактами порушення вимог чинного законодавства, що містяться у постанові прокуратури м. Харкова від 27.11.2006 року «Про порушення дисциплінарного провадження відносно заступника начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності - головного бухгалтера - завідувача сектору розрахунку, обліку та контролю по орендній платі Свістільнік С.В.», враховуючи пояснення Свістільнік С.В., керуючись ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. За допущені порушення вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна», положень Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади м. Харкова заступнику начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності - головного бухгалтера - завідувачу сектору розрахунку, обліку та контролю по орендній платі Свістільнік Світлані Валентинівні - оголосити догану.

2. Заступнику директора Департаменту економіки та комунального майна - начальнику управління комунального майна та приватизації Солошкіну В.М. посилити контроль за дотриманням вимог чинного законодавства працівниками управління.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту економіки та комунального майна Фатєєва М.І.


Міський голова М.М. Добкін