УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 23.01.2007 № 110

Про внесення змін до складу робочої групи по розробці пропозицій щодо внесення змін та доповнень до Статуту територіальної громади міста Харкова

Розпорядженням Харківського міського голови від 05.10.2006 р. № 2513 створено робочу групу по розробці пропозицій щодо внесення змін та доповнень до Статуту територіальної громади міста Харкова.

Враховуючи пропозиції зазначеної робочої групи (протокол засідання № 1 від 16.01.2007 р.), на підставі ст. 19 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та керуючись ст. ст. 42, 59 даного Закону:

1. Внести зміни до розпорядження Харківського міського голови від 05.10.2006 р. № 2513 «Про створення робочої групи» та включити до складу робочої групи по розробці пропозицій щодо внесення змін та доповнень до Статуту територіальної громади міста Харкова наступних осіб:

Алфьорова І.В. - начальника відділу правового забезпечення депутатської діяльності Юридичного департаменту;

Битяка Ю.П. - директора науково-дослідного інституту державного будівництва та місцевого самоврядування Академії правових наук України (за згодою);

Білозьорова А.М. - директора Департаменту організаційної роботи.

2. Призначити заступником голови робочої групи по розробці пропозицій щодо внесення змін та доповнень до Статуту територіальної громади міста Харкова члена робочої групи Любченка П.М. (за згодою).

3. Призначити секретарем робочої групи по розробці пропозицій щодо внесення змін та доповнень до Статуту територіальної громади міста Харкова члена робочої групи, директора Юридичного департаменту Харківської міської ради Новака О.М.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря Харківської міської ради Кернеса Г.А.



Міський голова М.М. Добкін