УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 24.01.2007 № 144

Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання заступника директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин - начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора міста щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування Шелковій Ірині Олександрівні, заступнику начальника відділу координування й узгодження проектів управління містобудування та архітектури, на підставі ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001 р. № 1689 та ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування Шелковій Ірині Олександрівні, заступнику начальника відділу координування й узгодження проектів управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з 13.02.2007р. до 12.02.2008р. включно.

2. 3вернути увагу в.о. заступника міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради Овіннікової Т.І. на необхідність своєчасного формування кадрового резерву та підготовки спеціалістів на зазначену посаду.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на в.о. заступника міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради Овіннікову Т.І.


Міський голова М.М. Добкін