УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 25.01.2007 № 149

Про вдосконалення роботи житлово-комунального господарства міста Харкова в період реформування

З метою вдосконалення роботи житлово-комунальних підприємств міста в .процесі реформування, забезпечення належного рівня інформованості, оперативності виконання прийнятих рішень, на підставі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. ст. 42, 59 зазначеного Закону:

1. До складу учасників службових нарад з питань роботи житлово-комунального господарства міста Харкова в період реформування включити: керівників управлінь житлового господарства, комунального господарства, з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста, інспекції з благоустрою м. Харкова Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики, Департаменту організаційної роботи , голів районних в місті рад, заступників голів районних в місті рад з питань ЖКГ, керівників комунальних підприємств: КП «Жилкомсервіс», КП «Харківміськліфт», КП «ХТМ», КП «ВТП «Вода», ДКП «Харківкомуночиствод», керівників їх районних філій та керівників їх районних підрозділів з обслуговування внутрішньобудинкових мереж; начальників КВЖРЕП, головних інженерів КВЖРЕП, начальників відділів кадрів КВЖРЕП, начальників ЖЕУ, КЖЕПів, інших житлово-експлуатаційних підприємств міста Харкова, за згодою - підприємств інших форм власності.

2. Керівникам виконавчих органів міської ради, головам районних у м. Харкові рад, керівникам вищезазначених підприємств забезпечити присутність осіб, що беруть участь в службових нарадах з питань роботи житлово-комунального господарства міста Харкова в період реформування від відповідного району.

3. Встановити, що у разі неможливості присутності на нараді, учасники службових нарад завчасно повідомляють начальника управління житлового господарства Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики (Лемента О.А.).

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на в.о. заступника міського голови - директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Кадигроба С.В.


Міський голова М.М. Добкін