УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 25.01.2007 р. № 151

Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради Шурми І.М. щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування начальнику відділу соціальних проектів управління праці та соціального захисту населення Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради Коханій Тетяні Андріївні, на підставі ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001 року № 1689, та статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування Коханій Тетяні Андріївні - начальнику відділу соціальних проектів управління праці та соціального захисту населення Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради до 01.09.2007 року включно.

2. Звернути увагу заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради Шурми І.М. на необхідність формування дійового кадрового резерву на зазначену посаду.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних писані Харківської міської ради Шурму І.М.


Міський голова М.М. Добкін