УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 25.01.2007 № 164

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні ходи.

Розглянувши повідомлення Харківської обласної громадської організації «Патріот України» (Білецький А.Є.) про ходу, присвячену Дню пам'яті Героїв Крут, на підставі ст.39 Конституції України, керуючись ст.ст.38,42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 29 січня 2007 року з 14.30 до 15.00 години від майдану Конституції по пішохідному тротуару по вул. Сумській до пам'ятного каменя Героям Крут (за Дзеркальним струменем) буде проведено ходу членами та прихильниками Харківської обласної громадської організації «Патріот України». Кількість учасників заходу до 100 осіб.

2. Звернути увагу організаторів зазначених заходів на те, що вони та учасники ходи повинні дотримуватись вимог законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та правил благоустрою міста і несуть відповідальність за їх порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку при проведенні ходи 29 січня 2007 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог діючого законодавства України покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони міської ради (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін