УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 25.01.2007 № 167

Про проведення V-го міського конкурсу на кращу організацію роботи їдалень загальноосвітніх шкіл м. Харкова

З метою укріплення матеріально-технічної бази їдалень загальноосвітніх шкіл, подальшого удосконалення організації харчування учнів, підвищення якості їжі, культури обслуговування, обміну досвідом роботи, на підставі ст. 30 та керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «По місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести V- й міський конкурс на кращу організацію роботи їдалень загальноосвітніх шкіл м. Харкова з 25 січня 2007 року по 25 травня 2007 року.

2. Затвердити склад комісії щодо організації проведення та підведення підсумків V-го міського конкурсу на кращу організацію роботи їдалень загальноосвітніх шкіл м. Харкова (надалі - комісія), згідно з додатком.

3. Управлінню з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку (начальник Білогрищенко А.І.) спільно з управлінням освіти (начальник Деменко О.І.) розробити та затвердити положення про проведення V-го міського конкурсу на кращу організацію роботи їдалень загальноосвітніх шкіл м. Харкова.

4. Комісії (голова Білогрищенко А.І.) до 30 травня 2007 року підвести підсумки V-го міського конкурсу на кращу організацію роботи їдалень загальноосвітніх шкіл м. Харкова та визначити переможців.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту економіки та комунального майна Фатєєва М.І.


Міський голова М.М. Добкін


Додаток до розпорядження міського голови від 25.01.2007 р. № 167

СКЛАД

комісії щодо організації проведення та підведення підсумків У-го міського конкурсу на кращу організацію роботи їдалень загальноосвітніх шкіл

м. Харкова

Білогрищенко Андрій Іванович - заступник директора Департаменту економіки та комунального майна - начальник управління з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку, голова комісії

Деменко Ольга Іванівна - начальник управління освіти, заступник голови комісії

Члени комісії:

Наконечний Володимир Васильович - заступник начальника управління з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку

Кулініч Валентина Андріївна - начальник відділу громадського харчування управління з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку

Карасьова Галина Олексіївна - начальник відділу гігієни дітей та підлітків міської санітарно-епідеміологічної станції (за згодою)

Махота Любов Степанівна - заступник головного державного санітарного лікаря м. Харкова ( за згодою)

Гладкова Валентина Миколаївна - начальник відділу обліку та звітності - головний бухгалтер управління з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку

Гридіна Поліна Павлівна - начальник відділу економіки, фінансування та звітності - головний бухгалтер управління освіти.


Заступник міського голови -

директор Департаменту економіки

та комунального майна М.І. Фатєєв