УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 29.01.2007 № 187

Про утворення конкурсної комісії

Згідно з рішенням 5 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 27.09.2006р. № 94/06 «Про внесення змін до структури виконавчих органів (Харківської міської ради 5 скликання» Департамент з гуманітарних та соціальних питань Харківської міської ради перейменовано в Департамент з гуманітарних питань Харківської міської ради відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 р. № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Утворити з 09.01.2007р. конкурсну комісію Департаменту з гуманітарних питань міської ради для проведення конкурсів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у наступному складі:

Деменко Ольга Іванівна - заступник директора Департаменту - начальник управління освіти - голова конкурсної комісії;

Христоєв Віктор Анатолійович - начальник управління з питань фізичної культури та спорту - заступник голови, конкурсної комісії;

Бугрєєва Людмила Миколаївна - начальник відділу кадрів - секретар конкурсної комісії.

Члени комісії:

Хижняк Андрій Віталійович - начальник управління у справах сім і та молоді;

Котельнікова Ірина Олександрівна - завідувач сектору правової роботи з гуманітарних та соціальних питань відділу по роботі з проектами розпорядчих актів Юридичного департаменту.

2. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 04.08.2006 р. № 1902/1 «Про утворення конкурсної комісії».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань міської ради Ландсмана В.А.



Міський голова М.М. Добкін